Light

Gigantikus taknyolással végződött a bringás és az autós cicaharca

Azt nem áruljuk el, hogy ki zakózott, és hogyan – a videóból kiderül.

„Haver? Kocsival vagy? Nem, te egy kib*szott kicsi biciklivel vagy, de úgy tűnik, te az út közepén szeretnél közlekedni. Akkor a te bajod, ha lelöknek, ugyebár.” – ezekkel a kedves szavakkal (plusz még egy csomó nagyon-nagyon csúnya kifejezéssel) magyarázza meg az angol autós, hogy miért sodorta el pillanatokkal korábban a bringást, aki ettől majdnem elesett; és ugye tudjuk, hogy az ilyesmi nem egy kis horzsolással szokott járni.

Az alábbi videót a kerékpáros fiatalember kamerája rögzítette. Elég tipikus, mindennapi harc az utakon a négy- és a kétkerekűek között: a keskeny utcán majdnem fellökik őt, utána megemlíti, hogy ezt azért nem kellett volna, erre azonban az autós gurul be, de durván.

Szerkesztőségünk kerékpárügyi szakértője a látottakhoz hozzátette: 1. a bringásnak nem kötelessége lehúzódva közlekedni, 2. a biciklis azért megy középen, mert fél, hogy elba elüti egy parkolásból elinduló kiálló autós vagy egy hirtelen kinyitott ajtó, 3. az autós, aki centikkel megy el mellette, közúti veszélyeztetést követ el.

És most nézzük a szórakoztató videót, amelynek a végén… na majd hülyék leszünk elárulni, mi történik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik