Light

Délutánra felvehetjük a rövidgatyát

felhok(960x640).jpg (Array)
felhok(960x640).jpg (Array)

Borúra derű, derűre ború - jellemezhetnénk az előttünk álló három nap időjárását négy szóban.

Cikkünk írásakor 17 fok, túlnyomóan felhős idő, enyhe, 5 kilométer per órás északkeleti szellő, 70 százalékos páratartalom és 1015 hPa légnyomás jellemzi Budapest időjárását. A nap 5:19-kor kelt fel, 20:21-kor fog lenyugodni, miközben éjjel telihold lesz. Ezek a főbb számadatok, de lássuk, mi vár ránk a hét utolsó munkanapján!

A Köpönyeg szerint kitart a nyákos idő délelőtt, eső és záporok is lehetnek, déltől kezd el északnyugat felől feloszlani a felhőzet, délutánra már keleten és délen is kisüthet a nap. A reggeli 12-18 fok után 26 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Mindezek ellenére hidegfronti hatás van, ettől fájhat az ön feje is.

Szombat csodás napsütéses időt tartogat, pár felhő zavarhat csak be, eső nem lesz. Azonban jönnek lassan az augusztusra jellemző csípős reggelek, néhol 10 fok sem lesz reggel. Napközben 26-31 fok várható, lehet menni a strandra. Vasárnap megint nem lesz olyan jó idő, borultság, eső, zápor, zivatar várható, 27 fokos csúcshőmérséklettel. Sajnos csak a hétvége után lobban be a meleg, hétfőtől konstans 30 fok feletti értékeket mérhetünk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik