Light

Az életüket kockáztatták egy idegen telefonjáért – videó

Néhány órás hegymászás-tanfolyam után vágtak neki a kalandnak. A Facebookon keresték a tulajdonost.

Ma már bemutattunk egy igazi hőst, aki szőröstül-bőröstül, tokkal-vonóval visszaszolgáltatott egy pénztárcát, de úgy látszik, ilyen nap van: ez a francia pár azért küzdött, hogy egy idegen visszakapja az iPhone-ját.

David Laffargue bázisugró; barátnője, Heidi nem ugrabugrál, viszont szeret fotózni. A napokban a lány a hegyekben, méterekkel mélyebben meglátott egy lezuhant okostelefont. Úgy döntöttek, hogy megpróbálják megmenteni a készüléket, ehhez azonban el kellett sajátítaniuk egy spéci sziklamászási technikát. Rövidke tanfolyam, gyakorlás a fákon, és már neki is vágtak.

David arra tippelt, hogy egy szexi lány hagyta el a készüléket, és bizonyára szelfikészítés közben érte a veszteség. Aztán amikor végre elérték a telefont, megnézték benne a képeket, és kiderült, hogy mindkettőben igaza volt. Már csak azt nem tudták, ki lehet a tulajdonos.

David kiposztolta a Facebookra a videóra rögzített telefonmentési akciót; ezek után tizenhét óra kellett, hogy előkerüljön Chelsea, a szexi lány, és roppant boldogan konstatálja, hogy az ismeretlen hősök – az életük kockáztatásával – megmentették az iPhone-ját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik