lokes-a-sziklan(960x640).jpg (Array)
Light

Kis híján kinyírta a haverját egy lengyel srác

Hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia egy idióta viccből.

Ha az embernek ilyen barátai vannak, ellenségekre már nincs is szüksége – szoktuk mondani, de talán soha senkire sem volt ez a tétel annyira igaz, mint a lenti videó főszereplőjére.

Néhány lengyel srác együtt túrázgatott, lazultak, söröztek, egyiküknek pedig eszébe jutott, hogy megmutatja, ki a macsó a csapatban. Méghozzá úgy, hogy kézállásba lendül egy parti szikla szélén. Az egyik haverja meg ahelyett, hogy azt mondta volna: „hé, ne csinálj hülyeséget” még lökött is egyet a srácon, kis híján a halálba taszítva. Csak a csodának köszönhető, hogy a srác meg tudott kapaszkodni egy gyökérben, és vissza tudott mászni a szakadékból.

(Forrás: Mirror)

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.