Light

Megint jön a tikkasztó hőség

hőség (Array)
hőség (Array)

Itt az ideje elmenni a boltba jégért és ventillátorért. A legmelegebb szombaton lesz, de most már az is hidegfrontnak számít, ha nincs hőségriadó.

Ma változóan felhős időre számíthatunk, ezen belül délelőtt több, délután kevesebb felhő lesz felettünk. Zápor csupán elszórtan alakul ki. Erős, nyugaton és a főváros térségében viharos lesz az északnyugati szél. 27 fok körül alakul a csúcshőmérséklet, írja a Köpönyeg.hu

Szerdán többórás napsütés lesz, kevés gomolyfelhőzettel. Egy-egy zápor a keleti, északkeleti tájakon alakulhat ki. Délutánig még erős lehet a légmozgás. Melegszik a levegő is, 30 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Csütörtöktől, szombatig még melegebb levegő érkezik Magyarország térségébe, ismét beköszönt az országos hőség. Szombaton délkeleten már több helyen 35 fok feletti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap hidegfront érkezik, de csapadékot csak néhol okoz. Megerősödik az északnyugati szél. Egy-két fokkal mérséklődik a tikkasztó meleg, de még így is hőség valószínű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik