Light

A szexfesztivál alaposan meglepte a helyi lakosokat

A kiscsoportos élvezetek kedvelőinek éves angliai seregszemléjén több mint ötszáz lelkes rajongó vett részt.

Ahhoz bizonyára már mindenki hozzászokott, hogy mostanában (főleg nyáron) minden hétvégére minimum 2-3 zenei gasztro- és egyéb fesztivál jut; a felhozatal – a jazztől a cseh sörökön át a mangalicáig – elég változatos. Az angliai Flaxley lakóinak is feltűnt a napokban, hogy településükön valamiféle fesztivál lehet, mert hangos zene szólt valahonnan, így néhányan elindultak, hogy megnézzék a zaj forrását.

Meglepődtek a látottakon.

A Swingfields fesztivál a swinger klubok látogatóinak éves nagy szabadtéri rendezvénye, amely „A három a mágikus szám” mottó jegyében zajlik. Idén Flaxley adott helyt a dzsemborinak, ám annak biztonsága érdekében és a diszkréció miatt a pontos helyszínt csak két nappal a kezdés előtt hozták nyilvánosságra.

A szabad és változatos szerelem híveinek vidám forgataga sok mindenben hasonlít egy nagy zenei szabadtéri bulira: karszalagok, sátrak, mobil wc-k mindenfelé. Csak kicsit más a program, mint mondjuk a Szigeten.

A karszalagok itt a szexuális orientációt jelzik, a sátrakban pedig nem (csak) zenei programokat kínálnak a látogatóknak, a standokon nem vicces pólókat és ajándéktárgyakat, hanem szexuális segédeszközöket árulnak.

A fesztivál területén kötelező a ruha viselése (legalább deréktól lefele), és tilos a jacuzzikat nem rendeltetésszerűen használni. A háromnapos szexbulira 165 font (73 ezer forint) volt a beugró; a díszes kavalkádra idén több mint ötszáz gruppenszexkedvelő látogatott el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik