Light

A Nap Hülyéje: a lány, aki bemászott az állatkerti krokodilokhoz – videó

Majd elkezdte piszkálni az egyik ragadozót, és meglepődött, amikor a vadállat meg akarta támadni.

A körülötte álló emberek figyelmeztetése ellenére bemászott a krokodilok közé egy fiatal lány a mexikói Monterrey közelében található Parque La Pastora állatkertben, mert meg akarta érinteni az egyik hüllőt. A szombaton történt esetről készült videó a napokban kezdett el terjedni a közösségi oldalakon, és a lány azóta már a helyi és nemzetközi sajtóba is bekerült felelőtlen mutatványával.

A felvételen látni, ahogy a lány átmászik a korláton, majd inkább beesik, mint bemászik a krokodilok területére, és elindul az egyik hüllő felé, hogy megfogja. Majd utána nagyon meglepődött, amikor a vadállat pontosan úgy reagált, ahogy az várható volt: megpróbálta megharapni. Az ijedtségtől hátrazuhant lány ezután pánikba esve igyekezett minél gyorsabban kimenekülni a veszélyes helyzetből.

A Facebookra kirakott videót azóta már eltűnt a közösségi oldalról, csakúgy, mint a felhasználó, aki kitette, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, ez nem állította meg a felvétel terjedését. A helyi hatóságok közben már azonosították is a lányt, akit az állatkert a mexikói sajtóban megjelent hírek szerint kitiltott a területéről az eset miatt. 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik