Light

Pöcslóbáló pecások penderítik ki a polgárokat

horgaszto(210x140).jpg (Array)
horgaszto(210x140).jpg (Array)

Egy futó nőt kétszer is megkergettek, szidalmaztak és péniszt mutogattak neki. Azért, mert bemerészkedett a horgászok önként lezárt parti útjára Csepelen.

Csepelen elszabadultak a horgászok, a Duna-part egy részén átvették az uralmat, megfélemlítve azokat, akik például arra kocognának – írja az Index. Hétvégente szalagkordonnal és autókkal állják el az utat, hogy senki se menjen arra, vasárnap pedig kikergettek egy kocogó nőt az útról. A nő feljelentést tett és meg is írta kalandjait.

A nő abban hibázott, hogy miközben az út közepére kitett állványokat meg az autókat kerülgette, fellökött egy állványt. Az egyik horgász erre fejbevágta a botjával. A nőt folyamatosan szidták, mire elfutott, majd visszatért, hogy lefotózza a támadóját. A férfi beleállt a fotózkodásba, sőt még a péniszét is előcibálta, hogy megmutassa.

Ezután újra megkergették a nőt, aki úgy fogalmazott, hogy “mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol.” Később kiderült, hogy a rendőrök nagyon nem akarnak nyomozni, nem történt bűncselekmény, de a nő perelhet a fejbevágás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik