Light

Keddre már őszies lesz az idő

felhos-napos(960x640).jpg (Array)
felhos-napos(960x640).jpg (Array)

Nyugaton egyes helyeken 16 fok lesz.

Hétfőn az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap, de főként északon felhősebb időszakok is lehetnek. Egy-egy zápor, esetleg zivatar legfeljebb este, északnyugaton fordulhat elő, napközben megélénkül a délnyugati szél – írja a met.hu. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Kedden nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de eleinte délen, délkeleten több órára kisüt a nap. Északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, keleten, délkeleten zivatar is kialakulhat. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 16, 22, keleten 23, 28 fok között valószínű.


AFP

Szerdán már nyugat felől lassan szakadozik, csökken a felhőzet, legkésőbb délen, délkeleten süt ki a nap. Főleg délen és keleten fordulhat elő elszórtan eső, zápor. Az északi, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között valószínű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik