Light

Szakított Nagy Sanyi és Gubik Petra

Az X-Faktorban feltűnt énekesnő és a nála tíz évvel idősebb színész két év után döntöttek az elválás mellett.

Nagy Sanyi és Gubik Petra 2013 őszén szerettek egymásba, de már gyerekkoruktól ismerték a másikat, hiszen mindketten Kisvárdaiak. Szerelmük mindent elsöprőnek tűnt, felmerült az összeköltözés gondolata is, végül mégis szakítás lett a történet vége. Ahogyan korábban, úgy most se szerettek volna nyilatkozni magánéletük alakulásáróll, ám a hírt megerősítették.

“Több mint másfél hónapja külön vagyunk. Közös megegyezéssel, békében váltunk el. Pont. Erről nincs több mondanivalóm” – mondta a Borsnak Sanyi, aki nemrégiben vett magának egy családi házat, hogy nyugalomban élhessen.

“Megelégeltem, hogy valaki mindig felújít. Amikor nem kell próbára mennem, alhatnék tovább, akkor biztos, hogy az egyik szomszéd beindítja az ütvefúrót. Ezért határoztam el, hogy kiköltözöm a kertvárosba. Vidéken nőttem fel, így fontos a kert. Annál jobb dolog nincs, mint kiülni a teraszra a reggeli kávéval, és madárcsicsergésre elkortyolgatni azt. A nyugalomra való igény a korral jár” – magyarázta a Blikknek a 35 éves színész.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik