Light

Életveszélyes állapotba került Sarka Kata egyik szépségkirálynője

A Miss World Hungary egyik döntősét kórházba kellett szállítani napok óta tartó fájdalmai miatt. Az utolsó pillanatban érkeztek vele.

A 20 éves Kenyeres Anna a felkészítő tábor egész ideje alatt rosszullétekkel küzdött, de nem akarta nagydobra verni, mert nem szeretett volna elesni élete nagy lehetőségétől. Fájdalmai azonban erősödtek, így nem volt más választása.

“Aznap reggel iszonyú görcsökre ébredtem, akkora volt a fájdalmam, hogy tudtam, ezt már nem tarthatom tovább titokban. Egy hajszálon múlt, hogy bélcsavarodást kapjak, vagy bélelzáródásom legyen, ami vérmérgezéshez, sőt akár halálhoz vezethetett volna, vagyis nem túlzás: életveszélyes volt a helyzet, és ha akárcsak egy órával később kerülök kórházba, életmentő műtétre lett volna szükségem” – mesélte a Blikknek a lány.

Sarka Kata azonnal kórházba szállíttatta Annát, amint megtudta, hogy mi a helyzet. A vasárnapi döntőn – melyet a várandós Tatár Csilla vezet majd – árgus szemekkel figyeli , hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

“Anna betegsége nagyon-nagyon súlyos volt, mindenki nagyon megijedt. Rögtön kórházba szállíttattuk, és reménykedtünk benne, hogy nem késtünk el ezzel, vagyis nem kell megműteni. Egy darabig ugyanis ez a lehetőség is fennállt. Rengeteg gyógyszert kapott, hiszen addigra már komoly fájdalmakkal küzdött, és láza is volt. Anna nagyon erős lány, és hatalmas benne a küzdeni akarás, ezért visszatért a táborba. Ennek ellenére komolyan vesszük a helyzetet, figyelünk rá nagyon” – mondta Kata.

Kenyeres Anna

Posted by Kata Sarka on 2015. június 7.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik