Light

Anyósa váltotta valóra a meteoritra vágyó férfi álmát

Meteorit(210x140)(1).jpg (Array)
Meteorit(210x140)(1).jpg (Array)

Lajos Tiszamogyoróson lakik, régóta óriási vágya egy saját meteorit. Alig egy hete a csoda megtörtént Tiszamogyoróson és anyósa padlóján öltött testet.

Kádár Lajos igazán ritka természeti jelengésggel találta magát szembe. A Bors beszámolója szerint – itt adjuk át a szót a történet főszereplőjének – a múlt hét végén meglátogatták az anyóst, a gyerekek bementek a vendégszobába, onnan kiabáltak, valaki betörte az ablakot, nem akármilyet, dupla ablak volt.

A mágnes nem hazudik

“Hitetlenkedtem, de kiderült, hogy igaz. Ráadásul nem tört ripityára, hanem mindkét üvegen megolvadt szélű lyuk maradt. Puskára gyanakodtam, de a padlón egy fekete, cseresznye nagyságú gömbszerű valami hevert. Meteoritra tippeltem. Elvégeztem a mágnestesztet. A mágnes megmozgatta, de felemelni nem tudta. Szerintem a típusa kondrit. A szemközti villanyoszlopról kaphatott gellert, majd egy puskagolyó sebességével lyukasztotta át a szúnyoghálót és a két ablaküveget. Ha valaki az útjába kerül, súlyos sérülést okozott volna.”

A becsapódás hanga csak egy kis pukkanás lehetett, Lajos szerint ezért nem hallotta anyósa, de állítja: ez a természeti jelenség ritkább, mint a lottóötös.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik