Light

A Hír24-nél már folyik a bevándorló démonok idézése

Charlie (Array)
Charlie (Array)

Megnyitottunk egy portált a túlvilág és a valóságunk között, hogy azok a külföldi, de alapvetően jó szándékú démonok eljuthassanak Magyarországra, akik egy jobb élet reményében érkeznének.

Megnyitottunk egy portált a túlvilág és a valóságunk között, hogy legalább azok a külföldi, de alapvetően jó szándékú démonok eljuthassanak Magyarországra, akik egy jobb élet reményében érkeznének. Ha ne adj isten esetleg, véletlenül, de tényleg szándékunktól függetlenül, gonosz démonok is átlépnének a portálon, előre elnézést kérünk a rezsidémontól, amiért veszélybe került a munkahelye.             

Az ötlet eredetileg egy az USA-ban éppen nagyon pörgő internetes challenge-videóból származik, ahol tinédzserek azzal szórakoznak, hogy megidéznek egy Charlie nevű mexikói démont. A dolog lényege röviden annyi, hogy egy papírlapra fel kell rajzolni egy keresztet az így keletkezett rubrikákba pedig a YES és NO szavakat kell írni átellenesen. A rajzra kell helyezni szintén keresztbe, két ceruzát majd egy mondókával kell előhívni a démont: „Charlie, Charlie are you here? Charlie, Charlie can we play?” (Charlie, Charlie, itt vagy-e? Charlie, Charlie, játszhatok veled?). Elméletileg, ha elmormoltuk a varázsigét a felső ceruza a YES irányba pörög, aztán lehet mindenfélét kérdezni a démontól, de nagyon kell vigyázni, mert az így megnyílt portálon keresztül gonosz démonok is átjöhetnek. A legjobb szándékkal és az okkultizmussal még csak véletlenül sem viccelve mi is megpróbáltuk. Olyan dolgoknak voltunk szemtanúi, amire mi sem számítottunk! Oké, kellett hozzá egy Google… 

Olvasói sztorik