Light

Imádja a négyéves kislány apja műrepülő figuráit

Az emberek nagy része frászt kapna a fejjel lefele repüléstől és fordulóktól, ez a kisgyerek azonban képtelen abbahagyni a boldog kacarászást.

Élete repülését kapta apjától negyedik születésnapjára egy kanadai kislány, aki most először tapasztalhatta meg, milyen érzés bukfencezni és fejjel lefelé repülni – és imádta. A repülésről a kislány apja videót készített, hogy megörökítse a gyerek reakciót. A felvételt két napja töltötte fel a YouTube-ra, ahol már több mint háromszázezerszer nézték meg.
 

A kislány számára egyébként a repülőgépek megszokott látványnak számítanak, hiszen egy repülőtéren, repülőgépek között élete le eddig életét. „Kétéves kora óta repül velem” – mondta el a kanadai sajtónak az apa, a negyvenéves Raphael Langumier. A műrepülést oktató pilóta hozzátette: egészen eddig az volt a szabály, hogy nem csinálhat semmilyen akrobatikus manővert a géppel, ha a lánya is ott ül vele. Most azonban a kislány maga kérte, hogy fejjel lefelé repüljenek.

A videót látva is teljesen egyértelmű, hogy a négyéves Lea nagyon élvezte a kalandot, és ezt az apa is megerősítette. Langumier a The Star című lapnak elmondta: leszállás után az volt lánya első kérdése, hogy mikor csinálják újra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik