Light

Tudja mi az igazán fura ezen az autóban reggeliző nőn?

reggeli-vezetes-kozben(960x640).jpg (Array)
reggeli-vezetes-kozben(960x640).jpg (Array)

Az, hogy a felvétel Angliában készült.

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezt tudják Angliában is. Sok London környéki ingázónak azonban órákat kell utaznia a munkahelyére, így próbálják hasznosan kitölteni a közlekedéssel töltött időt. Megszokott látvány a brit főváros metróhálózatán reggeliző, kávézó, sminkelő, egyszóval az ébredés utáni rutint végző emberek látványa.

Az azonban, amit egy sisakkamerával felszerelt kerékpáros vett észre a brit főváros mellett, délnyugatra fekvő Hampton Court-ben, túllép bizonyos határokat. A meggypiros Land Rover Discovery szőke sofőrje vezetés közben kanalazza mindennapi betevő müzlijét. Ráadásul nagyon meglepődik azon, hogy a bringás bekopogtat az ablakán, és rászól, hogy mennyire veszélyes az, amit művel.

A bringás, aki feltöltötte a netre a videót, azt írja, sok furcsaságot látott már életében, de ez mindenen túltesz. Bár a férfi a videóban figyelmezteti a reggeliző nőt, hogy megvan a rendszáma, úgyhogy fel fogja jelenteni, a videó alatt nem ír arról, hogy valóban megtette-e. Reméljük, igen.  A videót a Mashable találta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik