Light

Megint egy táncos videó őrjíti meg a világ internetezőit

Három perc alatt 100 helyszínen ropja a srác, a végeredmény ismét pazar.

Matt Bray újra nagyot alkotott. Arról a srácról van szó, aki tavaly készített egy videót, amelyben 100 napon át néhány lépést táncolt egy Jamiroquai-számra, és végül összeállt az egészből egy film. Volt is sikere: most épp hétmilliós nézettségnél jár.

Matt most ismét táncol, ám ezúttal nem 100 napig, hanem 100 helyszínen: Chicago és környéke legkülönbözőbb helyszínein mutatja be táncmozdulatait.

A kommenteket figyelve láthatjuk, hogy néhányan csalást kiáltanak, szerintük Matt egy szobából ki sem mozdulva vette fel az egész filmet; mások szerint egyes jeleneteket tényleg a városban forgattak, másik részük viszont nem több mint filmes trükk. A főszereplő nem reagál a vádakra; a videóhoz tartozó leírás szerint Matt napi három alkalommal gyakorolt, hogy megfelelően rögződjenek a mozdulatok; a film elkészítése pedig hosszú hónapokba telt.

A táncos filmek mellett a fiatalember sok egyéb értelmes dologgal is foglalkozik, például ő a „30 másodperc alatt legtöbb fingópárnára történő leülés” hivatalos Guinness-csúcstartója (a fingópárnával kapcsolatos világcsúcsok iránt érdeklődőknek ajánljuk egy héttel ezelőtti írásunkat); a YouTube-csatornája pedig az Egy Élet Projekt címet kapta, ahol megtekinthetjük, amint a srác bakancslista-szerűen kipipál egy csomó tevékenységet, amit mindig is ki akart próbálni, a vicces szumóruhás küzdelemtől az ejtőernyőzésig.

A legújabb videó még nem érte el a 7 milliós nézettséget, csak 560 ezernél jár – igaz, még csak 3 napja került fel a YouTube-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik