Light

Orbán még nem tudja, amit a KDNP elnöke igen

Orbán (Array)
Orbán (Array)

Vajon hol nyaralnak a parlamenti pártok elnökei? Orbán még nem döntött, a KDNP elnöke viszont a Balatonra esküszik.

A Bors kérdezett körbe a nyári szabadságokról. A miniszterelnök még nem döntött, a helyszín és az időpont is kérdéses még náluk. Az utóbbi években többször is a horvátországi Mijet szigetén pihent, amit az Adria gyöngyszemének is nevezett már.

A KDNP első embere, Semjén Zsolt a Balatonra esküszik, igaz, vasárnap nem vásárolhat majd ott sem. Augusztusban mennek a családdal, horgászik, olvasgat. Gyurcsány Ferenc Kötcsére kötözik egy hónapra júliusban, a volt miniszterelnök azt mondta, legkisebb fia, Marci, akkor lesz öt hónapos, ezért nem terveznek hosszabb utazást.

Az LMP társelnöke, Szél Bernadett férjével és gyermekével szintén a Balatonon pihen majd, a nagyszülők várják őket. Kirándulás, futás és a szörfözés elsajátítása van tervben, valamint egy későbbi horvátországi nyaralás is.

Tóbiás József (MSZP) Olaszországba készül a családdal, két hét szabadságot vesz ki a nyáron, végig ott lesznek. Vona Gábor szintén a családdal nyaral, Törökországba utaznak augusztus második felében. Ezenkívül a pártelnök néhány napot Erdélyben is eltölt majd, baráti társaságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik