Light

Íme, a szellentésből komponált szimfónia

Orosz R. Zoltán
Orosz R. Zoltán

újságíró. 2015. 05. 18. 17:52

Megzenésítette egy műkedvelő a művésziesre sikerült pukiját. Mi üvegbe zárt bűzt küldenénk neki jutalmul.

Akiben megmaradt akár a legapróbb nyom is a gyermeki huncutságból, nagyon jól fog szórakozni az alábbi videón. Feltöltője valamiért rögzítette egy szellentése hangját, majd visszahallgatva észrevette, hogy egy héthangzatú sorról van szó. Ezek után nem bírta visszafogni magát: megzenésítette a művészi alfarhangot, így valóságos fingszimfóniát komponált.

Ha tudnánk hol lakik, jutalmul üvegbe zárt pukit küldenénk a szerzőnek, mert már olyat is lehet. Egy amerikai internetes cég arra szakosodott, hogy tíz dollárért (kb. 2700 forint) egy befőttes üvegbe zárt, apró borítékot küld az általunk kiválasztott címzettnek. Mi ebben a csavar? Csak az, hogy amint az illető kinyitja az üveget, hogy kivegye a borítékot, irgalmatlan bűz árad az arcába.Ti kinek küldenétek belőle?

fart in a jar (Array)Kép: sendajart.com

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.