Light

Intim tetkóval okozott botrányt a repülőn – örökre kitiltották a társaság gépeiről

Egy 22 fős, stewardesseknek öltözött brit férfitársaságtól mit vártunk?

Valószínűleg egy darabig (de inkább soha) nem felejtik el legutóbbi repülésüket azok az utasok, akik egy Thomas Washington fiatalemberrel és 22 barátjával együtt utaztak a minap az East Midlands repülőtérről (Leicestershire) Mallorcára.

Az a legkevesebb, hogy a futballmániás férfi és a barátai nőnek – egészen pontosan: stewardessnek – öltözve szálltak fel a Jet2.com járatára.

A Grimsbyből származó srác azzal először hívta fel magára a figyelmet, hogy kigombolta szűk blézerét – ettől láthatóvá vált az alatta viselt melltartó. Majd úgy döntött, hogy besegít „kollégáinak”, azaz a személyzetnek, úgyhogy velük együtt ment fel-alá a gépen, azzal a különbséggel, hogy az ő kezében egy „szexuális játékszer” volt (hogy pontosan milyen, azt nem részletezik a források).

A mélypont – és az utolsó csepp a pohárban – minden bizonnyal az volt, amikor Thomas Washington láthatóvá tette intim testrésze (igen, az a bizonyos) felett található tetoválását, ami nem más, mint egy Pinokkió-fej.

Ugyan nem szállt le a gép, hogy Thomast kidobják, de itt következett be az a pillanat, amikor közölték vele, hogy visszafelé már egy másik társaság gépével kell jönnie, és nemcsak a Mallorca-East Midlands viszonylatban nem utazhat velük, de a Jet2.com egyetlen járatára sem szállhat fel a jövőben – írja a Mirror.

Thomas Washington nem most került először a hírekbe – 2013 telén kedvenc focicsapata egyik hazai meccsén berohant a pályára; akkor pénzbüntetésre ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik