Light

A nő, aki dinnyéket tör szét a melleivel

Susan-Sykes-dinnyetores(960x640).jpg (Array)
Susan-Sykes-dinnyetores(960x640).jpg (Array)

Látni kell ahhoz, hogy az ember elhiggye.

Szokatlan mutatvánnyal vette be a héten az internetet Susan Sykes amerikai televíziós személyiség, aki leginkább és főleg hatalmas mellei miatt vált ismertté. A Busty Heart művésznéven is ismert nő a már alapból nagy mellekkel áldotta meg a sors, amit az évek alatt még nagyobb növelt plasztikai műtétekkel. Egészen pontosan két liternyi szilikont ültetett be magának, amivel már szó szerint törni zúzni lehet. Ahogy ezt a héten bemutatta egy amerikai televíziós műsorban, ahol egy görögdinnyét vert szét a melleivel.

Sykes már korábban is bemutatta ezt a tehetségét, amikor sörös dobozokat zúzott lapossá büszkeségeivel, amiért még Guinness világrekorder is lett. Sőt, állítása szerint még téglákat is szét tud zúzni velük.

Az amerikai nő a nyolcvanas évek közepén vált ismertté, amikor egy kosárlabdameccsen megrázta melleit a közönséget pásztázó televíziós kamerák előtt. Ezt a megjelenést sikerült karrierré építenie, hatalmas melleire alapozva. Hogy ez mennyire lett sikeres? Annyira, hogy az amerikai Maine állam partjai közelében tudott venni magának egy szigetet, amire házat építet, és egy hegycsúcs is a birtokában van. Valamint egy sztriptíz klub is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik