Light

Zokogva örült a kölyökkutyának a nagymama – videó

Nemrég eltemette imádott spánieljét – és most egy pont ugyanolyan ebbel lepték meg.

A videón látható nagymama februárban veszítette el 10 éves kutyáját – a Cavalier King Charles spániel nagyon beteg volt, el kellett altatni.

A hölgy lánya és unokája egy hónappal később titokban elutazott, hogy beszerezzen egy ugyanilyen fajtájú ebet, aztán videóra vették azt a felemelő momentumot, amikor a nagymama megkapja a törpespánielt.

Jenny, a kiskutya pont ugyanúgy néz ki, mint a nemrég elveszített spániel kölyökkorában, úgyhogy ettől még nagyobb az extázis. Sírt a nagymama, és a beszámolók mindenki más is könnyezett.

A megható meglepetésről eszünkbe jutott az új kiskutya láttán hisztérikusan zokogó kislány, akiről nemrég írtunk; ja, és van itt még valami…

Másfél napja került a YouTube-ra egy videó, amit azóta közel 1 millióan néztek meg; a felvételen azokat a pillanatokat láthatjuk, amikor egy lány élete meglepetését kapja meg. Már öt éve folyamatosan kérlelte barátját, hogy legyen egy kutyájuk; a srác végre beadta derekát, beszerezte a kutyust, majd pedig felvette, amint barátnője először találkozik az új családtaggal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik