Light

Sarka Kata: Alig várom már, hogy elkezdjek enni

Az élete első fitneszversenyén bronzérmet szerző Hajdúné nem vállalkozik többet hasonló versenyre, elég volt ennyi önsanyargatás számára.

Sarka Kata a hétvégén a Fitbalance-on mérettette meg magát, hónapok óta tartó felkészülése azonban nem volt egy leányálom. A könyörtelen megvonásoknak ugyan meg lett az eredménye, amire ő és férje is nagyon büszke, de azt mondja, ezzel be is fejezi pályafutását.

“Nem gondoltam volna, hogy a folyadékmegvonás ilyen nehéz lesz, de az volt. Úgyhogy valószínűleg nem fogok többet ilyet csinálni, de most már örülök, hogy végigcsináltam becsülettel. A családtól amúgy kértem, hogy hozzanak édeset, sósat, mindenfélét, és már itt vagyok, hogy ehetnék, de nem tudok, mert annyira össze van szűkülve a gyomrom. Alig várom már, hogy elkezdjek enni” – nyilatkozta az Aktívnak Kata, miután lejött a színpadról.

A fiatal anyuka egyébként annyira barnára volt fújva a verseny miatt, hogy saját kisfia, Dávidka sem ismerte fel, Noncsi pedig csak simogatta nagy zavarában. Hajdú Péter pedig boldog, hogy felesége nem kívánja folytatni ezt az életformát, hiszen az utolsó napokban már komolyan aggódott Kata egészségéért.

“Támogattam majdnem egészen a végéig. Bevallom őszintén, hogy most az utolsó három napban már nem, mert amikor már a vízfogyasztást is megvonatták vele, akkor azt mondtam, hogy ez már túlmegy egy határon” – mesélte Hajdú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik