Light

Éden Loki csak a szerencsének köszönheti az életét

Az Éden Hotel tetovált taktikusa a valóságban sem kerüli el a konfliktusokat, ám korábbi utcai verekedése majdnem végzetes lett.

Éden Loki eddig nem igazán mutatta meg gentleman oldalát a realityben. Legutóbb például Nórival és Barbarával beszélt olyan csúnyán, hogy a lányok sírva fakadtak, de másokat is kiakasztott párszor. A budapesti éjszakában azonban nagyobb elánnal kelt egy hölgy ismerőse védelmére, aminek aztán majdnem tragédia lett a vége.

“Loki szórakozni indult a barátaival. A társasággal volt egy fiatal lány is, akire rászállt egy fickó, nem hagyta békén. Már nagyon terhes volt a társaságnak, hogy folyton magyarázott nekik. Loki megkérte, álljon le. Először csak vitáztak, majd elkezdődött a lökdösődés, verekedés” – mesélte a Blikknek az Éden Hotel játékosának barátja.

Az összeszólalkozás azonban durva fordulatot vett, amikor dulakodás közben Loki beesett egy kirakaton. “Abban a pillanatban megfagyott a levegő. Mindannyian tudtuk, ez mennyire veszélyes! Ahogy betört az üveg, és omlottak le a szilánkok Lokira, azt hittük, ezt nem ússza meg. Az üveg a hátába állt, beszorult két bordája közé. Ennek köszönheti, hogy nem sérült meg komolyabban. Persze rendőrségi ügy lett belőle, még mindig tart a nyomozás, de Loki nem gyanúsított. Már csak egy heg emlékezteti őt erre a verekedésre” – részletezte az ügy kimenetelét a barát.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik