Light

Részeg orosz útépítő botorkálása az autók között – videó

reszeg-munkasok(960x640).jpg (részeg, munkás, )
reszeg-munkasok(960x640).jpg (részeg, munkás, )

Egy újságíró vette videóra az egyértelműen illuminált állapotban dolgozó férfit, akinek nagyon nem tetszett a felé irányított kamera látványa. Bár munka közben bizonytalanul dülöngélt, mégis magabiztosan indult el megverni az őt filmező riportert.

Nem tett sokat az oroszokról kialakult vodkázós sztereotípia ellen a Balashov városában dolgozó férfi, aki a róla készült felvétel alapján nagyon is részegen végezte munkáját fényes nappal a település egyik útján. Ahol az volt a feladata, hogy egy felmart útszakaszt portalanítson egy porfúvó gép segítségével.

Az ital nem tett hozzá sokat munkateljesítményéhez, de legalább többször is életveszélyes helyzetbe hozta saját magát, ahogy a földre fókuszálva dülöngélt összevissza a elhaladó autók mellett. Arra azonban maradt ereje, hogy elkezdjen nekimenni az őt filmező riporternek, akit végül egy arra haladó autós mentett meg a részeg munkás elől.

A furcsa orosz hírekben utazó Weird Russia című oldal az esettel kapcsolatban arra emlékeztette olvasóit, hogy nem csak Oroszországban találni ilyen munkamorállal rendelkező embereket. Amire a bizonyíték az alábbi videó, ami Kazahsztánban készült (mondjuk ezzel azért nem távolodtak el annyira Oroszországtól).

Nekünk azonban még mindig a már klasszikusnak számító „részeg damil fűnyírós” a kedvencünk, annak ellenére, hogy a felvétel minősége annyira távol áll HD-tól , mint a főszereplő a felelőségteljes munkavégzéstől.  

Olvasói sztorik