Light

Kísérlet: 100 férfit szólított le, hogy szexelne velük

„Ez egy nagyon bizarr ajánlat, és rendkívül furcsa is".

A YouTube-videókat gyártásával foglalkozó Andrea Wendel legújabb társadalmi kísérletében száz (férfi) járókelőt szólított le az utcán, és megkérdezte tőlük, van-e kedvük egy kiadós szeretkezéshez.

Volt, akinek volt.

Anélkül, hogy lelőnénk a „poént”, sokan azonnal, gondolkodás nélkül elindultak a lánnyal (Andrea feltételezhetően utána jelezte nekik, hogy ez csak kísérlet – bár ez a rész nem látszik a videóban), és sokan visszautasították. És persze a legtöbben nem értették, miért folyamodik ilyesmihez egy vonzó fiatal csaj.

A legjobb választ talán az 1:10-nél látható srác adja; az ő reakciója olyan, mintha egy 60-as évekbeli tankönyvből idézett volna: „Nem. Ez egy nagyon bizarr ajánlat, és rendkívül furcsa is. Ráadásul úgy vélem, ez felrúgná a megszokott társadalmi konvenciókat. Most továbbsétálok.”

A végeredmény: 30 igen, 70 nem. Azaz: több mint a férfiak kétharmada visszautasította a közös időtöltésre vonatkozó ötletet. Egy korábbi kísérletben, amikor fiú szólított le lányt, 0/100 volt az arány, azaz senkit nem vonzott a remek lehetőség. Andrea azt ígéri, legközelebb videójában lányokat fog leszólítani hasonló kérdéssel.

Ön hogyan reagálna egy hasonlóan kedves ajánlatra? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik