Light

Az internetezők segítségével megtalálta tökéletes hasonmását

Az ír lány fogadásból kezdte keresni a rá hasonlító idegent. Két hét kellett. És nem is kellett (volna) messze mennie.

Fura fogadást kötött egymással három ír diák: abból kiindulva, hogy a több mint 7 milliárd földlakó között kell, hogy legyen olyasvalaki, aki megszólalásig hasonlít rájuk, Niamh, Terence és Harry egy hónapot adott egymásnak, hogy ki-ki megtalálja vadidegen ikertestvérét. Természetesen a közösségi oldalak segítségével.

A twin strangers nevű site-on lehet nyomon követni a projektet, amelynek amúgy már meg is van a győztese: Niamh két hét alatt – számos kicsit és közepesen passzoló jelölt bejelentkezése után – megtalálta a lányt, aki elképesztően hasonlít rá, pedig abszolút nem rokonok.

A legszebb az egészben, hogy a hasonmása, Karen szintén ír, sőt körülbelül egyórányi távolságra laknak egymástól, tehát simán találkozhattak volna korábban is.

Íme a videó, amelyben láthatjuk, milyen jelöltek voltak, és megnézhetjük a pillanatot, amikor a két vadidegen, de tökéletesen hasonlító lány találkozik egymással.

A két fiú továbbra is keresi a hasonmásaikat. A történet annyira tökéletes, és olyan remekül dokumentált, hogy kicsit már kezdünk aggódni: nehogy megint kiderüljön, hogy csak egy cég marketingkampányát látjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik