Light

Félmillióért vették meg az arany-fehér ruhát

Elkészült a világhírű fekete-kék viselet másik színkombinációja, nem volt olcsó, de legalább jó helyre került a pénz.

Elkelt a ruha! Hogyhogy melyik? Hát, amelyik két pártra osztotta az internetezőket (de legalábbis az amerikai celebvilágot); az, amelyikről a világ egyik fele állította, hogy fehér és arany színekben pompázik, a másik csoport szerint egyértelműen fekete-kék. Na jó, nem pont a világhírű példány, hanem annak egy spéci verziója.

A ruha-gate végén ugye kiderült, hogy a Roman Originals által gyártott darab fekete-kék színkombinációjú; ám azóta készült egy fehér-arany is belőle; jótékonysági célból. A cég az eBay-en kínálta eladásra a ruhát, az árverést egy Tomas Petru nevű cseh üzletember nyerte meg: a világméretű vitát kiváltó darab 1356 fontért (körülbelül 574 ezer forint) került a férfi tulajdonába; aki a feleségét lepte meg a csekélységgel. (Még egy repülőjegyet is kell hozzá vásárolniuk, hiszen a ruhát a birminghami szalonban szabják a hölgy méretére.)

A gyártó cég kiegészítette a bevételt az eladási árnak megfelelő összeggel, és az egész summát (amely így már 2700 fontra rúgott) átutalta a hátrányos helyzetű térségeket, mélyszegénységben élő embereket támogató Comic Relief alapítvány számlájára. A ruha-ügy talán örökre lezárult, de legalább happy enddel.


A kép forrása: romanoriginals.co.uk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik