Light

Kommentelők, figyelem! Itt a TROLL-DETEKTOR!

Trolldetektor-logo(960x640).jpg (Array)
Trolldetektor-logo(960x640).jpg (Array)

A Hír24 új alkalmazása leszámol a netcsibészekkel – a hozzászólásból dalszöveget generál, és a kommentet azonnal megjeleníti zenei videó formájában.

Utálja Ön a zsidókat, muszlimokat, cigányokat, amerikaiakat, oroszokat, celebeket, politikusokat, balosokat, jobbosokat? Esetleg munkatáborba zárná a homoszexuális embereket vagy épp a többi kommentelőt? És ezeket az elképzeléseit olykor meg is írja cikkek alá kommentben? Akkor van egy rossz hírünk.

Persze mi itt a Hír24-nél óvjuk a szólásszabadságot, úgyhogy ne aggódjon, ön továbbra is hozzászólhat a cikkekhez (na persze a törvényes keretek között, úgyhogy csak semmi uszítás!); viszont kifejlesztettünk egy csodálatos eszközt, amely azonnal működésbe lép, ha trágárkodást, gyűlölködést érzékel, függetlenül attól, hogy a netcsibész kommentelő épp’ az újságírót, a politikust vagy az olvasótársát küldi el az anyukájába.

A TROLL-DETEKTOR© nevű alkalmazás már beírás közben észleli a kommentet, azt azonnal dalszöveggé alakítja, és elindít egy ahhoz passzoló zenei videót.

Mutatjuk, miként működik ez a gyakorlatban! Az egyik kommentelőnk bámulatos stílusban támadt egy másik hozzászólóra.


 

A TROLL-DETEKTOR© azonnal működésbe lépett…

Olvasói sztorik