Light

Plakáttal hívta randira az ismeretlen fiút – sokan eljöttek

Az internetes párkeresés korában sem kell megijedni: nem halt még ki a romantika!

„Pénteken ültem a fűben és néztem a tengert… te a kutyáddal játszottál… hosszú barna hajam van, fekete pólót és farmer rövidnadrágot viseltem…” – így kezdődik az a kézzel írott, rajzzal kiegészített plakátszerű üzenet, amit egy fiatal lány helyezett el az új-zélandi Picton tengerpartján.

A nő a felhívásban leírást adott a férfiról (akinek csillag van a felsőtestére tetoválva) és a kutyájáról, majd – a biztonság kedvéért – le is rajzolta őket; és felvetette, hogy amennyiben a fickó magára ismer (és nincs barátnője), megihatnának egy kávét, vagy ilyesmi.

A Tinder korához képest régimódi, de annál romantikusabb üzenetben a nő azt is megírta, hogy március 3-án kedden visszatér ugyanoda, és a fűben ülve a tengert fogja nézni délután 1 és 1:30 között. Hogy nehogy valaki eltávolítsa a plakátot, készített még egy feliratot, amelyben kéri az arra járókat, adjanak esélyt, hogy az üzenet eljusson az „illetékeshez”. Ráírta azt is: nem kizárt, hogy mások is eljönnek, hogy lássák, találkozik-e a kinézett férfival – végtére is az ember kíváncsi…

A plakátot sokan lefotózták, a képet feltették a Facebookra. Kikerült a helyi hajótársaság oldalára is, ahol több mint 13 ezren látták.

És a lány (akit egyébként Sarah-nak hívnak) tényleg elment kedden a tengerparthoz (ezt azért tudjuk ennyire biztosan állítani, mert Új-Zélandon már szerda van), és tényleg eljött egy csomó idegen is. És megjelent a másik főszereplő, a tetovált srác is (akiről közben kiderült, hogy Willnek hívják, és egy helyi kávézóban dolgozik. És nincs barátnője).

A fiú bemutatkozott, aztán a „pár” gyorsan eltávozott a kíváncsi szemek elől. Vajon összejöttek? Vagy csak barátok lesznek? Amint lesz újabb hírünk a románcról, azonnal jelentkezünk.


Sarah és Will. A kép forrása: facebook/Beachcomber-Fun-Cruises

Ajánlott videó

Olvasói sztorik