Light

Top 5 orosz vicces videó

Lehet, hogy Putyin kicsit diktátor, de nyugi: az oroszok ettől még nagyon is humoros arcok.

Rangos vendég érkezik ma hozzánk. Mint tudjuk, Vlagyimir Vlagyimirovics megítélése nem egyértelmű, olyanok is akadnak, akik szerint az orosz elnök nem 100%-ig demokrata. De lévén, hogy az általánosításokat utáljuk, az orosz kultúra és néplélek iránti rajongásunk viszont maximális, szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy a vezető iránti esetleges ellenszenv nehogy russzofóbiába menjen át.

Ezért most olyan videók következnek, amelyek megmutatják az oroszok vicces oldalát. Jöjjön a – szerintünk – Top 5 orosz vírusvideó.

Kezdjük egy kis muzsik-muzsikával: a Bonya&Kuzmich duónak köszönhetjük azt a – traktoron vonaglást is felvonultató – vizuális agrárparódiát, amely a Hideaway című Kiesza-számhoz készült.

A következő videó főhőse egy zseni néni, aki peron híján is bravúrosan száll fel a beérkező HÉV-szerelvényre.

Hogy azért egy pici általánosítást mégis belecsempésszünk az összeállításba, mondjuk ki: ha Oroszország, akkor vodka. És ha vodka, akkor mozgáskoordinációs probléma. És ha mozgáskoordinációs probléma, akkor nem kéne megkísérelni leszállni az emeletes ágyról.

A következő videót a „Csakis Oroszországban” címkével látnánk el. Hol máshol fordulhat elő, hogy valaki épp a konyhájában tartózkodik egy hatodik emeleti panellakásban, és egyszer csak valaki bekopog az ablakon, és kér egy száll cigit?! Következzék Nyizsnyij Tagil lakótelepi Pókembere.

A végén jöjjön abszolút kedvencünk, egy parádés rövidfilm. Itt is az alkoholos állapot a főszereplő, és egy ember, aki az említett tényező befolyása alatt áll. És egy kerítés, amely makacsul ellenszegül a részeg ember elképzeléseinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik