Light

Mostanáig rosszul ittunk a kartondobozokból – videó

Szinte biztos, hogy a lakosság nagy része eddig helytelenül fogyasztotta a dzsúszt és a tejet.

Hogyan kell kartondobozos üdítőt tölteni úgy, hogy az össze-vissza fröccsenő löttytől ne legyen a pohár környéke csupa cukros lé – körülbelül fél éve megnéztünk erről egy videót, és tény, hogy ez volt az egyik leghasznosabb life hack (azaz mindennapi életünket megkönnyítő praktika), amit valaha láttunk az interneten.

Ha esetleg valakinek kimaradt ez a csodálatos felfedezés az életéből (nem vennénk a lelkünkre!), akkor egyetlen giffel meg tudjuk mutatni:

Ha a szokott módon öntjük ki (bal oldali ábra), akkor a lé fröcsög, mint egy véresszájú szélsőséges politikus; ha viszont úgy fogjuk a dobozt, hogy az öntésre szolgáló lyuk nem alul, hanem felül van (jobb oldali ábra), akkor mindjárt más a helyzet, nem igaz?!

De ez még semmi! Ez csak a bevezető volt, ugyanis most ismét tanultunk valamit.

Amikor úgy adódik, hogy magából a kartondobozból kell innunk (van ilyen: utcán vagyunk és nincs poharunk, vagy otthon vagyunk és egy láthatatlan lény megakadályozza a mosogatást), akkor is szembetalálkozunk egy problémával: ahhoz hogy inni tudjunk, fejünket igencsak hátra kell döntenünk. Ha például kocsiban ülünk, ez eleve lehetetlen, ráadásul az alacsony belmagasság miatt a dobozt sem tudjuk annyira felemelni, hogy akár csak egy kortyot is tudjunk inni. De akkor mi a megoldás?

Meg fog lepődni (vagy nem)! Ugyanaz, mint az öntésnél. Nézze csak:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik