Light

Megverte a nagymamáját, mert nem igazolta vissza Facebookon

A nagyi szerint a lány nem elfogadható névvel szerepelt a közösségi oldalon.

A 27 éves Rachel Anne Hayes ismerősnek jelölte a nagymamáját a Facebookon. Ez idáig nem különösebben extrém történés, 2014-et írunk, a 60+ korosztály egyre aktívabb a közösségi oldalakon. A 72 éves nagyi azonban sajnálatos módon nem igazolta vissza, hogy ismeri a lányt; az elutasítás oka a következő: az unoka „nem elfogadható” névvel szerepel a Facebookon.

Sajnos azt nem tudni, hogy a fiatal milyen nevet választott magának (bár ha belegondolunk egyes ismerőseink ismerőseinek bizarr Facebook-megjelenésére, lehet egy-két tippünk); lényeg, hogy a nagymama tetszését nem nyerte el, ezért elutasította a felkérést. Ez a lépés viszont kiverte a biztosítékot az unokánál, aki – szóváltást követően – távozott otthonról, majd amikor visszatért, a veszekedés folytatódott, és az alkohol hatása alatt álló lány többször is megütötte nagymamáját az arcán.

A (többek között ittas vezetés, nyilvános vizelés miatt) többszörösen büntetett előéletű 27 éves floridai nőt idős személy ellen elkövetett súlyos testi sértés bűncselekménye miatt letartóztatták; később óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik