Light

Orbán Ráhel eltűnt a Facebookról!!!!!!!!

Orban-Rahel-eskuvoje(1)(960x640).jpg (Orbán Ráhel esküvője)
Orban-Rahel-eskuvoje(1)(960x640).jpg (Orbán Ráhel esküvője)

A miniszterelnök lánya megszólalt a tizenötmilliós svájci tandíját firtató kérdések miatt, de végül inkább letörölte magát a közösségi portálról. Vagy láthatatlanná vált. Ki tudja.

Orbán Ráhel azt írta csütörtökön a Facebookon, hogy szerinte az ellenzéki pártok rajta keresztül támadják édesapját. Közölte, hogy férjével saját lábukon állnak, saját erejükből boldogulnak. Jelenleg tanul, a jövőben is fog munkája és családja mellett, korábban 3 évet dolgozott a szállodaiparban és az idegenforgalomban, négy idegen nyelven beszél – írta bejegyzésében.

Siklósi Beatrix, az MTVA Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek Főszerkesztőségének vezetője bensőséges hangú üzenetben állt ki Orbán Ráhel mellett. „Bátran, okosan, úgy, ahogy édesapád teszi” – írta.

Nem sokkal később Orbán Ráhel bejegyzése eltűnt a Facebookról, sőt egész adatlapja elérhetetlenné vált.


Fotó: Neményi Márton

Lányából egyébként a miniszterelnök teremtett közszereplőt – az esküvőn készült fényképeket a miniszterelnöki Facebook-oldalon osztotta meg és szerepeltette a bulvársajtóban is. Az idei választás előtt a Story magazinban a család életébe avatták be az olvasókat. Orbán Ráhel férje, Tiborcz István egy Közgép-leányvállalatnál dolgozik, amely 2010 óta több milliárd forintot nyert állami tendereken, bevételét egy év leforgása alatt megnégyszerezte.

Korábban Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök lánya nyilvános oldalt tartott fenn, ahol bárki kérdezhetett tőle és választ is kapott, akár a személyeskedő kérdésekre is. Később azonban ő is törölte ezt az oldalt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik