Light

Bekattant, tört-zúzott a csomag nélkül maradt férfi – videó

Jön a karácsony, nő a feszültség, a pakkokat kiszállító futárok élete nem habostorta.

Kétségtelen, hogy az év fogyasztóvédője a cseh Miroslav Starek. A kelet-csehországi Zlinben élő férfi rendelt egy csomagot, ám az nem érkezett meg. Megérkezett viszont a termékeket kiszállító cég futárja, Starek úr pakkja nélkül, és – pechére – össze is futottak.

Az alábbi videóban látható, hogy a 43 éves Miroslav nehezen viseli a történteket. Egyre idegesebben és egyre hevesebben hisztériázik a csomag miatt (hogy mit rendelt, az sajnos nem derült ki, de bármilyen termékről is legyen szó, karácsony előtt talán érthető a frusztrált állapot).

Aztán amikor teljesen elveszti az önuralmát eszét a fogyasztóvédelem apostola, elkezdi a mások által rendelt termékeken és a kiszállító furgonján levezetni a dühét.

A videóhoz fűzött megjegyzésekből kiderül, hogy a kommentelők egy része helyesli a férfi problémamegoldását, szerintük az emberek nagy része legszívesebben így járna el hasonló szituációban. És olyan vélemény is olvasható, amely szerint kamu az egész: előre megrendezett jelenetről van szó, vírusmarketing-kampány állhat a háttérben.

Mi azért arra is kíváncsiak lennénk, hogy mi lett a felvételt készítő emberrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik