Light

Szart rendeltek karácsonyra, aztán meglepődtek, hogy megkapták

Megtrollkodta a Fekete Pénteket a Cards against Humanity csapata.

A Cards against Humanity („Kártyák az emberiség ellen”) egy népszerű amerikai bulijáték, amit általában csak a világ legszemetebb játékaként aposztrofálnak. A lényeg, hogy furcsa kérdésekre kell szégyentelen válaszokat adni a lapok segítségével, melynek során a politikai korrektséget és a prűdséget el lehet felejteni.

A játék készítői a Fekete Pénteken, amikor Amerika-szerte minden áruház hatalmas leárazásokkal készül és igazi vásárlási őrület alakul ki, saját webáruházukat teljesen kiürítették és mindössze „bullshit”-et árultak, hat dollárért – írja az Uproxx. Még külön fel is hívták a figyelmet arra, hogy a vásárlók a hat dollárjukért tényleg marhaürüléket fognak kapni, ennek ellenére egy nap alatt kisöpörték az egész készletet – mind a 30 ezer doboz szart sikerült eladni, ezzel 180 ezer dollárt kaszálva.

 Fotó: Reddit / Alalamajama

A cégalapító Max Temkin mindezek után azt nyilatkozta: „Ha kiadsz hat dollárt egy doboz szarért, mert arra számítasz, hogy más lesz a dobozban, akkor valójában értékes élettapasztalatot vásároltál magadnak” – mondta.

Az emberek közben megkapták csomagjaikat, amiben valóban az volt, amit a Cards against Humanity ígért, de ezen mégis képesek voltak meglepődni. Egy olyan videó is napvilágot látott, amiben a megrendelő puszta kézzel látott neki széttúrni a csomag tartalmát, mert még mindig abban reménykedett, hogy hátha lesz benne valami. De nem volt benne semmi, csak az értékes élettapasztalat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik