Light

Egyszerű, de menő trükk: banánszeletelés pucolás nélkül

Lesz nagy döbbenet, ha leszedjük a gyümölcs héját, és a banán már fel van karikázva!

Közeleg a szilveszter, a bólészezon kiemelt napja. Ha barátainkkal együtt készítjük a koktélt (esetleg gyerekeknek gyümölcssalátát), bizonyára a banán is az összetevők között lesz.

Amennyiben a gyártási folyamat során Ön szeretné meglepni, mi több: megdöbbenteni barátait, kápráztassa el őket a szeletelős trükkel!

Ehhez mindössze egy darab tű szükségeltetik. A héj egyik „élénél” beleszúrunk a gyümölcsbe, majd jobbra-balra elmozdítjuk a tűt, és kész is – ennyi a trükk. Persze a pucolásnál figyeljünk oda, hogy a tűvel megszurkált rész ne legyen látható!

Az alábbi videó még érthetőbben illusztrálja a folyamatot. Eredményes bűvészkedést kívánunk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik