Light

Leonardo olyan, mint Russell Crowe és Nelson Mandela kombinációja

leonardo (leonardo)
leonardo (leonardo)

A Tini nindzsa teknőcök decemberi DVD és Blu-ray megjelenése kapcsán rövid werk-tartalom került az internetre. Többek között ilyen megállapításokkal.

A videóban még Jonathan Liebesmann nyilatkozik ilyeneket, de ahogy pár nappal korábban hivatalossá vált, a rendező egyébként a tervezett második részre már nem lesz a stáb tagja. Utódja David Green lesz, aki eddig mindössze a nyáron bemutatott Earth to Echo című családi sci-fit rendezte, elismerés, vagy anyagi siker nélkül.

A második részben nagy eséllyel visszatér majd a teljes szereplőgárda, Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Noel Fisher, Will Arnett, Danny Woodburn, Johnny Knoxville és Tony Shalhoub is.

A felsoroltak közül a rendező mellett a Leonardo szerepét eljátszó Pete Ploszek és az író Josh Appelbaum is nyilatkozik a rövid videóban, kifejtve, a kék szalagos teknőc miért kiváló vezetője a négyfős csapatnak. Ne tévesszen meg senkit a különböző orgánum Ploszek és Leonardo esetében, mert annak hangját már Johnny Knoxville kölcsönözte.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik