Light

Angelina Jolie távol tartaná gyerekeit a filmszakmától

Angelina-Jolie(210x140).jpg (angelina jolie, )
Angelina-Jolie(210x140).jpg (angelina jolie, )

Hollywoodban sem megy másként, mint itthon: a Jolie-Pitt házaspár is ragaszkodik hozzá, hogy a gyerekeiknek polgári foglalkozása is legyen.

Jolie a brit Radio Times Magazine-nak adott interjújában mondta el: Braddel egyetértenek abban, hogy nem szeretnék, hogy gyermekeik a nyomdokaikba lépjenek, ha mégis, akkor is ragaszkodnak hozzá, hogy a hat gyerek “igazi foglalkozást” is válasszon. Különösen örülnének, ha a gyerekek írók, politikusok vagy aktivisták lennének, bár Jolie szerint “az lenne az igazi lázadás, ha a mindből agysebész válna”.

A párnak három saját és három örökbefogadott gyermeke van: a Vivienne és Knox ikerpár hatéves, Shiloh nyolc, Zahara kilenc, Pax 10, a legidősebb, Maddox pedig 13 esztendős, és szülői fogadalmak ide vagy oda, a srácoknak nem idegen a filmezés: a Demónában Angelina oldalán két lányuk is feltűnt. Jolie az interjúban azt is elárulta, hogy Zahara lányuk nemrég azzal borította ki apját, hogy tetováltatni szeretné magát. “Hogy is mondhatnék nekik nemet?” – mondta a színésznő, akinek több tetoválása is van.

Eközben – sokak helyeslésére – Jolie egyre inkább a rendezésre koncentrál a színészet helyett, legújabb filmjét, a Rendíthetetlent – melyet még csak szűk körben mutatták be, a legtöbb országban karácsonykor indul a hivatalos forgalmazása, hozzánk pedig februárban érkezik – máris Oscar-esélyesként emlegetik. Jolie jelenleg a By the Sea című mozin dolgozik: ő rendezi, és színészként is feltűnik, ráadásul, tíz éve először férjével együtt.

Forrás: mti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik