Light

A Disney új Robin Hood-szériát tervez

Robin Hood mese (robin hood,)
Robin Hood mese (robin hood,)
A stúdió fejesei legújabb elképzelésük szerint a sherwoodi erdő hőse köré építenének egy, A karib tenger kalózai-szintű szériát.

A Disney megállíthatatlan. Jack Sparrow sikertörténetét követően előbb jött a világrengető hír a Star Wars c. mézesbödön megkaparintásáról, az új saga első filmjét: Az ébredő Erőt még be sem mutatták, de a stúdiónál máris újabb epikus projekt van terítéken. Ez a legendás folklórhős történetének (újabb) leporolásáról, Robin Hood mozikba visszaeresztéséről szól.

A nép kiválóan nyilazó fia lehet a Disney következő nagy mozihőse.

Elsősorban Johnny Deppnek hála Jack Sparrow-ból ugyan ikon lett, ami jó recept lehetne a Disney számára, azonban Robin Hood esete más: őt már kismilliószor filmre vitték, legutóbb Ridley Scott 2010-ben, a Russell Crowe főszereplésével készült és kissé lagymatagra sikerült eposzban, és ne feledjük a mai napig az abszolút filmváltozatnak számító 1991-es Robin Hood, a tolvajok fejedelmét, amelyben még Kevin Costner nyilazott halálpontosan.

A Disney-t persze mindez szemlátomást nem zavarja, olyannyira nem, hogy már el is keresztelték projektjüket Nottingham & Hoodra. Azt, hogy az első Hood-film mikorra készülhet el, egyelőre nem tudjuk, de a szkipten máris dolgozik a stúdiónak egy bizonyos Brandon Barker nevű forgatókönyvíró.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik