Light

Ez a közös Kardashianban és a Louvre-ban

kim kardashian (kim kardashian, )
kim kardashian (kim kardashian, )

A Disneylanddel kiegészülve ez a hármas volt 2014-ben az Instagram sztárja a fotómegosztó portál szerdán közzétett adatai szerint.

A fotó Facebookjaként is emlegetett közösségi portálon a legnépszerűbb fényképek között az első helyen Kim Kardashian esküvői fotója áll, amelyen az amerikai híresség megcsókolja Kanye West rappert. A portálra május 24-én kitett kép eddig rekordszámú – 2,4 millió – like-ot kapott. Ezt a fotót követi a Justin Bieber kanadai popsztárról és Selena Gomez színésznőről készült felvétel (1,9 millió like), valamint a Miley Cyrus társaságában Ariana Grande színésznőről készült fotó (1,84 millió like). 2013-hoz hasonlóan idén is a #love szerepelt a legtöbbet használt kulcsszavak között.

A helymegjelölések terén az első hely a kaliforniai Anaheimben működő Disneylandé, a szórakoztató parkot követi a Los Angeles-i Dodger Stadium és a New York-i Times Square. Az instagramozók kedvelt helyei között szerepel a moszkvai Vörös tér (7.) és az egyesült arab emirátusokbeli Dubai Mall (10.) óriási bevásárlóközpont.

A világ leglátogatottabb múzeuma, a párizsi Louvre áll a hatodik helyen a helymegjelölések között, és egyben ez az a múzeum, ahol 2014-ben a legtöbb fotó készült. A második és a harmadik helyen a New York-i Modern Művészetek Múzeuma (MoMA), illetve a Metropolitain Múzeum áll. A párizsi Pompidou Központ a hatodik helyen, megelőzve a londoni British Múzeumot.

A 2010 végén létrehozott Instagram fotó- és videomegosztó portálnak világszerte 200 millió aktív felhasználója van. Átlagosan napi 60 millió felvételt tesznek közzé a közösségi oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik