Light

Tarkón nyalták a riportert élő adásban

És hasonló zseniális pillanatok a novemberi bakiparádéban.

Megmondtuk! Amikor a napokban beszámoltunk róla, hogy ismét üres székkel kezdődött a BBC hírműsora, megjegyeztük, hogy ez a kínos nyitány szinte biztos, hogy benne lesz a novemberi élő adásos bakikat bemutató havi válogatásban. És tényleg. Ráadásul épp ezzel kezdődik.

Szerepel továbbá benne az általunk szintén bemutatott eset, amikor a veterán riporter kap egy tockost egy repülő gördeszkától.

A szokottnál is zseniálisabb összeállításban látható többek között az a bizarr élő bejelentkezés is, amikor szegény újságírót élő adásban tarkón nyalják; illetve több olyan szituáció, amikor egy bizonyos nagyon csúnya mondatot kiabálnak be a közterületről tudósító riporternek (egy mémmé vált januári bejelentkezésre utalva, amikor is egy újságíró egy elveszett nővel kapcsolatban meglehetősen extrém módon nyilatkozott).

Továbbá természetesen rengeteg fergusoni bejelentkezést láthatunk (a háttérben zeng a „Fuck CNN!”, ami a közelmúlt szerencsétlen Hír TV-s bejelentkezéseire emlékeztet), és itt van a szereplésmániás kisfiúval feldobott időjárás-jelentés is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik