Light

Carter dokival decemberben indul A titkok könyvtára sorozat

A titkok könyvtára noah Wyle (a titkok könyvtára, noah wyle, rebecca romijn,)
A titkok könyvtára noah Wyle (a titkok könyvtára, noah wyle, rebecca romijn,)

A Noah Wyle főszreplésével készülő, A titkok könyvtára sorozat december 8-tól, hétfőnként lesz látható a Universal Channel műsorán.

Új tévés premierrel zárja az évet a Universal Channel. Csupán egy nappal az amerikai megjelenés után hazánkban is elstartol A titkok könyvtára című film sorozat verziója, amelyben a rejtély, a mágia és az akció mellett a humor sem maradhat el. A könyvtáros kalandokban a Vészhelyzet Carter dokijaként ismert Noah Wyle mellett Rebecca Romijn is főszerephez jut, akit elsősorban az X-Men filmekből ismer a világ, mint a szexi Mystique.

Flynn Carsen (Noah Wyle) eztán már a tévében is nyomozni fog.

A titkok könyvtára a vele megegyező című film folytatása; Flynn Carsen (Noah Wyle) könyvtáros utódjainak mágikus kalandjait és veszélyes küldetéseit mutatja be. A fantasy-akció története a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását rejti, akik veszélyes és mágikus ereklyéket gyűjtenek és juttatnak vissza a Könyvtárba. Egy ősi testvériség viszont a Könyvtár és a Könyvtárosok vesztét akarja, így háborút hirdet az emberiség ellen. Ezért Flynn és segítője Eve Baird (Rebecca Romijn) három új könyvtárost keres (Lindy Booth, Christian Kane, John Kim), akik segítségével megmenthetik a Földet.

A sorozat tíz részből áll majd, amelyek mindegyike külön-külön is megállja a helyét, hiszen a Könyvtárosoknak minden epizódban egy új küldetéssel kell megbirkózniuk. Ennek ellenére legalább egy hatalmas csavarra mindenképpen számíthatunk majd a széria legvégén.

Forrás: Red Lemon Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik