Light

Barátnője Kozsó állapotáról vallott

Az énekes túl van az életveszélyen, lábadozik - kedvese, Keira már bizakodva mesél.

Egy hónappal azután, hogy két életmentő agyműtétet is végrehajtottak rajta, végre jó hírek érkeznek Kozsóról. Barátnője, Keira kizárólag a Storynak mesélte el, hogy az énekes mi mindenen ment keresztül, miközben az életéért küzdöttek az orvosok. A kórházat azonban még nem hagyhatja el.

A család csupán egyszer szólalt meg, nem sokkal a nagy műtétet követően. Amikor még azt sem lehetett biztosan tudni, Kozso egyáltalán túléli-e a beavatkozást. Mindannyian kerülték a nyilvánosságot, elvégre maguk sem tudták, mit hoznak a következő hetek, órák. Az énekes állapota ugyanis napról napra, sokszor percről percre változott. A zenész párja, lánya és idős szülei ezért inkább csendben imádkoztak érte.

“Már csak néha van kettős látása, olykor azonban szédül, és ingadozik a vérnyomása. Most gépek figyelik minden rezdülését, az orvosok próbálják folyamatosan stabilizálni az állapotát. Én pedig igyekszem tartani benne a lelket” – mondta el Keira a magazinnak, aki a lájkvadász oldalon folyamatosan felreppenő halálhírre így reagált: „Akinek a halálhírét keltik, sokáig fog élni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik