Light

Erotikus komolyzene: Mozartra ugrálnak a modell mellei – videó

Tetovált keblek táncával dobták fel a Kis éji zenét.

Vallja be a Kedves Olvasó: mikor hallgatott utoljára komolyzenét? Nem csak úgy véletlenül, liftben vagy kaputelefon-csengőhangként, hanem szándékosan. Volt olyan, hogy a YouTube-ot azért nyitotta meg, hogy lejátsszon egy jó kis Wagnert?

Ha ön netán nem kedveli a műfajt, ne nézze meg az alábbi videót! Ja, így, hogy női mellek játsszák a főszerepet, akkor már érdekes?

Gyanítjuk, hogy – az eddig talán nem mindenki számára ismert – Sara X Mill modell nevét mostantól mindenki megjegyzi. Az ő keblei jelentik a vizuális élményt, ami pedig a zenei örömöket illeti: Wolfgang Amadeus Mozart Kis éji zene című szerzeményét hallhatjuk közben.

És most jöjjön a lényeg, a Wikipedia jóvoltából: az 1787 augusztusában írt „G-dúr szerenád, avagy az „Eine kleine Nachtmusik” (Kis éji zene), K. 525, Wolfgang Amadeus Mozart egyik legnépszerűbb műve, gyakran hangzik fel különféle vonóshangszer-összeállításokban, a kvintettől a kamarazenekarig. Mozart eredetileg két hegedűt, egy brácsát és egy csellót, ill. opcionális nagybőgőt írt elő, tehát a játékosok számát nem rögzítette.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik