Light

Gumibugyi forradalmasíthatja a nemi védekezést – videó

A latexgatya nem túl esztétikus, viszont kellemetlen betegségektől óvhat meg minket.

Az óvszer annyira 1990-es évek! Itt a szexuális úton terjedő betegségek elleni harc új csodafegyvere, az óvógatya.

Az atlantai vállalkozók által szabadalmazott Scroguard nem más, mint latexből készült, pelenkaszerűen felpattintható gatya, amely lefedi a teljes lágyék tájékát, herezacskóstul.

A gyártók szerint a védőgatya jelentősen csökkenti a nemi érintkezés során beszerezhető fertőzések, kellemetlen betegségek (például a herpesz) terjedését. Azért mondják úgy, hogy csökkenti és nem úgy, hogy kizárja, mert a kondomgatya nem hivatalos állami szerv által elismert (orvosi) segédeszköz, tehát ilyesmit nem állíthatnak 100 százalékos biztonsággal. Épp ezért a gyógyszertárakban sem kapható, csak online megrendelve lehet beszerezni (de a csomagolást állítólag diszkréten intézik – semmi intim ábra vagy ilyesmi).

Ahogy a lenti videón is látható, a latexbugyihoz még óvszert is kell húzni, úgy teljes a védőszett. A hivatalos oldalon szereplő használati útmutató így rendelkezik: 1. vedd fel az óvógatyát, 2. húzz fel egy kondomot, 3. szeretkezz.

Előnyei: eldobható, de mosható is, tehát akárhányszor fel lehet használni; praktikus a csomagolása. Ehhez képest a 20 dolláros (5000 forint alatti) ár (+postaköltség) szinte semmiség.

A gyártók szerint eleinte kicsit szokatlan lehet, hogy az eszköz nagyon tapad; illetve kiemelik azt is, hogy a a használat során a gatya (az alá szoruló levegő miatt) pukizásra emlékeztető hangokat adhat ki. Ám ha a latexbugyi látványa nem csökkenti a szexuális kedvet, akkor talán a fingzaj sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik