Light

A brit miniszterelnök a rabszolgatartás visszaállításáról énekel

És egy nagyon csúnya szót is emleget a hiphop-dalban; amit valójában nem is ő ad elő.

Emlékszik mindenki, milyen rapet nyomott Barack Obama? Legutóbb Iggy Azalea Fancy című dalából készített egy vicces remixet a barackdubs; az a csapat, amelyik szótagonként szétvagdossa az elnök beszédeit és dalokká formálja őket.

A megoldást az Egyesült Királyságban is favorizálják: David Cameron konferenciákon előadott szónoklataiból Cassetteboy olyan rapet rittyentett, hogy a fal adja a másikat. Érdekesség, hogy az Eminem-dal alapjait felhasználó dal pont aznap jelent meg, amikor a szigetországban kimondták: szerzői jogi szempontból nem kifogásolható a paródiavideók készítése.

A dalban a brit miniszterelnök többek közt elmondja (na jó, a szájába adják), hogy utálja a szegényeket; továbbá, hogy elveszi azt a pénzt, amit egyesek egész napi munkával megkeresnek, és a mágnásoknak adja. Sőt azt is elmondja, hogy elég bátorságuk van, hogy visszaállítsák a rabszolgaságot. A refrénben pedig nagyon csúnya szó szerepel, erre most nem térnénk ki.

Persze nekünk sincs okunk szégyenkezni, hiszen DJ Államérdek és DJ Megnyitás új lapon rezsicsökkentésről szóló Orbán-remixe a maga nemében még mindig verhetetlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik