Light

Bizarr oktatófilm a mellnagyobbításról – videó

Műtét nélküli megoldás, három egyszerű lépésben – és máris dőlnek az ingyen italok.

Akkor néztünk utoljára ennyire elkerekedett szemekkel oktatóvideót, amikor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Ne légy áldozat” című projekt keretében – egyébként jóindulatból – készített bűnmegelőzési kisfilmeket láttuk.

A BuzzFeed által most előráncigált (egyébként már májusban YouTube-ra került) videó célcsoportja: a kismellű nők; a tananyag pedig a következő: „Hogyan érjük el (műtét nélkül), hogy kebleink nagyobbnak tűnjenek?”

A mellméret-illúziókeltés szakavatott oktatója, Stacey Brennan 8 és fél percen át magyaráz, de valójában három olyan „trükköt” említ, amelyből kettő mindenkinek eszébe jutna, aki már képes egy legalább 10 éves gyerek szintjén gondolkodni, és van 5 másodperce agyalni a témán.

Íme az oktatóvideó (az angolul nem beszélők kedvéért a tananyag alatt folytatjuk a részletekkel, ne menjenek sehová!):

Igen, tényleg ezek a trükkök: push-up melltartó, két pár zokni és egy kis mellsmink.

„Így már szupernagy cicink van, ami egy bulis estén egy csomó ingyen piát hozhat” – mondja Stacey tanárnő, ha lehet, még kevésbé szimpatikusabbá téve az amúgy is hazugságra épülő pedagógiai filozófiáját. Persze tudja ő is, hogy ez az egész nem más, mint csalással hívogató reklám, viszont nagyon hasznos: legalábbis őt magabiztosabbá teszi. És még csak műtét sem kell hozzá.

Az egyik kommentelő – aki nyilván elképzelte a szituációt, hogy egy ilyen buli akár párosban is véget érhet, méghozzá egy ágyban – fején találta a szöget: „Ismerős az érzés, amikor kinyitsz egy zacskó chipset és hiányzik a fele?”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik