Light

Szabadságra küldte feleségét Abaházi Csaba

A műsorvezető hat éve visszajár családjával nyaralni az olasz tengerpartra, idén viszont ugyanazt a hangulatot és ízvilágot Magyarországon is felfedezte. Fiaival hármasban Siklóst és környékét barangolták be.

„Még tavasszal egy rendezvényen jártam Siklóson, már akkor tudtam, hogy visszatérünk oda a nyáron” – meséli a rádiós, akinek fiai hozzá hasonló módon kedvelik a déli életérzést. “Mondtam a páromnak, hogy ezúttal a fiúkkal hármasban szervezek programot és szavazzon meg nekünk néhány fiús napot, addig ő is pihenőt kap” – mesélte nevetve Csaba. Laura először fenntartással fogadta az ötletet, de utána a nyomásnak engedve beleegyezett. Így a három Abaházi nyakába vette az országot és elindult Siklósra.

„Először töltöttem hosszabb időt hármasban a fiaimmal. Azt játszottuk, hogy egy rockbanda vagyunk és fellépni jöttünk a wellness-szállodába. Fellépés előtt pedig pihenünk egyet. Rengeteget csúszdáztunk, piadinát ettünk és sokat játszottunk. Még az sem számított, hogy szó szerint a fejemen ugráltak a srácok” – mondta a büszke apuka. 

Fotó: FényPont Média 

Abaházi Csaba nagyobbik fia, Rómeó már a harmadik osztály előtt áll, Demeter számára pedig most jön az igazi kihívás azzal, hogy megkezdheti az első osztályt.

„Azt hiszem nagyon tartalmasan telt Demeter utolsó ovis nyara. Siklós mellett jártunk külföldön is, valamint voltunk a családdal aquaparkban, játszóházban és persze moziban is” – emlékezett vissza Csaba az idei vakációjukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik