Light

Mindenkit lezúzott a tanítónő a léggitár-bajnokságban – videó

Egy 29 éves pedagógus pengette a legügyesebben a semmit a brit országos versenyen.

Most először fordult elő a brit léggitár-bajnokságok történetében, hogy nő nyerte a rangos versenyt – olvasható az SWNS tv YouTube-csatornáján.

Charlotte Clarke-nak hívják a győztest: 29 éves és elsősöket tanít egy általános iskolában. Az igazi gitáron nem játszó hölgy 2007 óta próbálkozik a versenyen, eddig különösebb siker nélkül pengette a levegőt, most azonban berobbant és mind az 50 versenytársát legyűrte.

A kőkemény rocker szettben fellépő Charlotte a Pantera egyik számával indult az Air Guitar UK bajnokságon (amely egyébként az egyetlen hivatalos léggitár-verseny a szigetországban); és simán bemasírozott a döntőbe. A finálébana Chad and the Meatbodies dalát kapta, és annyira meggyőzően játszott a láthatatlan hangszeren, hogy ő vihette haza a trófeát – amely egyébként egy hatalmas pengető. A tanítónő győzelmével kiharcolta az indulást a finnországi léggitár világbajnokságon.

Ízelítő gyanánt nézzük meg, hogy penget Charlotte – ám hozzá kell tenni, hogy szerzői jogi okokból nem az eredeti szám hallható a videóban, így a tanítónő valójában ennél sokkal ügyesebben játszik a hangszerén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik