Light

Péniszsapkával jótékonykodik a brit postás

Színes, kézzel készített péniszsapkákat sorsol ki egy hospice alapítvány támogatói között a 41 éves Patrick Kavanagh.

Indokolatlannak tűnő őrület övezi manapság a kézi gumiszövést az angolszász világban. A színes gumigyűrűkből összeálló karkötők készítésére szolgáló, filléres készleteket mindenki vásárolja, aki kicsit is szeretne lépést tartani a trenddel. Aki pedig egy lépéssel előtte szeretne haladni, nem karkötőket sző, hanem valami őrültséget.

Például egy mutatós, és ugyanakkor praktikus péniszsapkát. Patrick Kavanagh, 41 éves postás viccből készítette a nem mindennapi viseletet, hogy a közösségi oldalakon szórakoztassa barátait a péniszsityakos fotóival. Váratlanul azonban akkora sikert aratott, hogy érezte, nem hagyhatja azt kiaknázatlanul.

 

Úgy döntött, hogy jótékonykodni fog, méghozzá egy a rák utolsó stádiumában szenvedő emberekről gondoskodó hospice alapítvány javára. Regisztrált a Justgiving című adománygyűjtő portálon, ahol a hospice számára kisebb összegeket felajánlók között sorolja majd ki saját készítésű péniszsapkáit.

„A gyermekeim azt hiszik őrült vagyok, de imádok ilyesmiket csinálni” – idézi a péiszsapkás postást a Metro. „Egyrészt, mindig jó kondiban voltam, így sohasem szégyenlősködtem a kamera előtt, főleg ha jó ügyről van szó. Másrészt pedig hiszek abban, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik